Reparatii masini de spalat

Reparatii Masini de Spalat Bucuresti

Sunt situatii cand problemele de functionare ale unei masini de spalat pot fi remediate consultand manualul de utilizare. Dar daca problema persista, atunci aveti nevoie de asistenta de specialitate.

Suntem o echipa de profesionisti in reparatii masini de spalat si executam interventii la domiciliul clientului, in Bucuresti si unele zone din imprejurimi.

Ne dorim ca fiecare client sa fie multumit de prestatia noastra si sa revina, de aceea ne straduim sa realizam reparatii :

  • de calitate
  • rapide si fiabile
  • la preturi rezonabile

Folosim piese de schimb noi, de calitate, originale sau compatibile cu cele originale. In plus, acordam 1 an garantie la orice fel de reparatie!

Specialistii nostri dispun de cunostintele tehnice necesare si ani de experienta in reparatii masini de spalat. Raspund cu amabilitate, promptitudine si profesionalism oricarei solicitari si puiteti fi sigur ca masina dvs se afla pe maini bune!

Nu lasati masina de spalat defecta pe mana nespecialistilor! Exista posibilitatea sa apara o defectiune mai mare si mai costisitoare, in plus va expuneti riscului de accidente sau electrocutare.

Asiguram reparatii masini de spalat pentru toate modelele si marcile de masini de spalat: AEG, Albatros, Altus, Arctic, Ardo, Ariston, Baumatic, Bauknecht, Basic, Beko, Bosch, Candy, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Hotpoint, Iberna, Ignis, Indesit, LG, Miele, Ocean, Platinium, Samsung, Siemens, Teka, Technolux, Westpoint, Whirlpool, Zerowat, Zanussi si altele.

Pentru orice problema legata de buna functionare a masinii dvs. de spalat, luati legatura cu unul din specialistii nostri in reparatii masini de spalat.

Pentru informatii si programare sunati chiar acum la 0732.921.835 Va asteptam!